Frakt og retur

Levering
Vi benytter Posten/Bing og sender alle våre varer fra vår butikk i Halden.

Er det en liten pakke sender vi den som Pakke i postkassen, ellers sender vi til nærmeste hentested. Normal leveringstid er 2-5 virkedager.

Vi har gratis frakt på ordre over kr 1600. For ordre under kr 1600 er fraktprisen kr 69.

Retur
Du har 14 dagers angrerett hos oss. Det vil si at du kan returnere det du har kjøpt ved selv å betale frakten. Vennligst pakk inn varene forsvarlig slik at varen ikke blir skadet under transport. Ikke tape over varenes originalforpakning.

Kontakt oss på kontakt@studiosans.no hvis du ønsker å få tilsendt en returetikett. Kunde blir belastet for fraktkostnaden ved retur. Vi trekker fra returfraktkostnaden ved refusjon av ordren når denne er mottatt og sjekket hos oss. 

Fraktkostnader blir ikke refundert.

Skade på mottatte varer
Dersom du ser at en vare i forsendelsen har en feil eller er skadet må dette meldes til oss så snart som mulig og senest innen 5 dager etter mottak. Dette for at vi må opprette en sak mot transportør / leverandør. Alle skader meldes inn til oss på e-post, med bilde og en kort forklaring av skaden eller mangelen. 

Uavhentet pakke på posten eller utleveringssted.
Dersom vi får en pakke i retur som ikke er hentet ut på posten eller annet utleveringssted blir du belastet med et gebyr tilsvarende våre frakt- og returfraktkostnader.

Kontakte oss
Ønsker du å kontakte oss, send oss en e-post på kontakt@studiosans.no, eller bruk kontaktskjemaet nederst på siden.